Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Παγκρήτιοι αγώνες bowling ΔΑΟΗ-IBC

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε 11 & 12/10/08 πραγματοποιήθηκαν με πλήρη επιτυχία οι παγκρήτιοι αγώνες Bowling ΔΑΟΗ-IBC στο Cretan Strikers Bowling στο Ηράκλειο.
Η συμμετοχή των συλλόγων της Κρήτης ήταν καθολική με υψηλό επίπεδο αθλητών.
Αξίζει να σημειωθεί η άψογη εκτέλεση της διοργάνωσης από τον σύλλογο IBC και την ζεστή φιλοξενία της αίθουσας Cretan Strikers Bowling που αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.
Ο σύλλογός μας είναι ιδιαίτερα περήφανος γιατί συμμετείχε στον τελικό των ανδρών της Α&Β κατηγορίας με δύο αθλητές του τον Φωτάκη τον Σταύρο που τερμάτισε πρώτος και τον Σαββάκη τον Ζαχαρία δεύτερο, με τρίτο τον Αγγελάκη Πέτρο του Χανιά 2000.


Στην κατηγορία C τον ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γαλανάκης Νεκτάριος από τον σύλλογο Χανιά 2000
στις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Μανιτάκη Παρασκευή του συλλόγου Golden BC, δεύτερη η Καρακωνσταντάκη Μαρία του IBC και τρίτη η Φωτεινιά Χριστίνα του Χανιά 2000, τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Αξίζει να συγχαρούμε και τον δικό μας αθλητή Περβολαράκη Σταμάτη που κατέκτησε την Τρίτη θέση της κατηγορίας C ανδρών με τον μεγαλύτερο Μ.Ο. της κατηγορίας.
Αναλυτικά τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε δ ω
Τέλος με την ευχή και του χρόνου.. θα θέλαμε να παρακαλέσουμε κάποιους (λίγους), απ τους συμμετέχοντες που δημιούργησαν φασαρίες και προσέβαλαν τους διοργανωτές και την ίδια την διοργάνωση να είναι ποιο προσεκτικοί.
Οι συναντήσεις αυτές γίνονται με στόχο να βοηθήσουμε την ανάπτυξη του Bowling στην Κρήτη και πάνω απ όλα να περνάμε καλά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraia doyleia..
amesh enhmerwsh!!!
thalassinos

MINOAN BOWLER'S CLUB είπε...

efxaristw