Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ντροπή.. (συνέχεια)

Σε συνέχεια των γραφόμενων στο Hellenic Bowling Forum, στα Νέα του Forum (Ειδήσεις - Νέα) www.ntora.gr για το γνωστό θέμα προσφυγής του ΟΜΗ2005 στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΜ για την μεταγραφή των 4ων αθλητών σας παραθέτω το κείμενο που αισθάνθηκα την υποχρέωση να γράψω.


" Αγαπητοί φίλοι,

Αναγκάζομαι να ξαναγράψω γιατί αισθάνομαι ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην σωστή τους διάσταση μπας και γίνουν κατανοητά.
Λέγω λοιπόν για κάθε ενδιαφερόμενο εντός ή εκτός ΟΜΗ2005 και πολύ περισσότερο για σένα αγαπητή μου Μαριάννα (επέτρεψε μου να σε αποκαλώ αγαπητή γιατί ξέρεις πόσο σε συμπαθώ).
Κανένας μα κανένας σύλλογος Bowling στην Ελλάδα δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να κρατήσει δελτίο αθλητή εκτός κι αν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι, δηλ. έχει επενδύσει χρήματα σ αυτόν τον αθλητή και περιμένει να τα πάρει πίσω, (που και αυτό ακόμα είναι προς συζήτηση).
Υπενθύμιση: το Bowling στην Ελλάδα δεν είναι επαγγελματικό!

Ως εκ τούτου νομίζω ότι το θέμα λήγει εδώ, εκτός αν εσύ Μαριάννα μου ή όποιος άλλος έχει αντίθετη άποψη ας μας την τεκμηριώσει να μας πείσει για το αντίθετο.

Θα περάσω τώρα στο θέμα των 22 αθλητών που ζητάνε τα δελτία τους να φύγουν από τους 42 που διέθετε την άνοιξη του 2008 ο ΟΜΗ2005. Ενώ λοιπόν δίνετε τα δελτία των 18 κρατάτε τα δελτία των 4ων.
Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω κι εγώ μα και οι περισσότεροι που το ακούν αυτό ποιος είναι ο λόγος. Θα κάνω λοιπόν κάποιες εικασίες πού ίσος μια απ αυτές να δικαιολογεί την απαράδεχτη αυτή απόφαση.

Περίπτωση 1η: για τον α ή β λόγο τους μισείτε και θέλετε να τους στερήσετε για όσα χρόνια μπορείτε (εκ του νόμου) το Bowling.

Περίπτωση 2η: γιατί τους αγαπάτε παράφρονα και δεν θέλετε να στερηθείτε από την αξιαγάπητη προσωπικότητά τους.

Περίπτωση 3η: γιατί τους αξιολογείτε σαν αναντικατάστατους αθλητές οπότε θα τους χρησιμοποιήσετε στην αθλητική ανάπτυξη του συλλόγου σας εφόσον βέβαια τους πείσετε πρώτα ότι θα είστε μια αγαπημένη οικογένεια(ομάδα) και θα θέλουν να αγωνίζονται μαζί σας.

Περίπτωση 4η: γιατί θέλετε να στερήσετε στον σύλλογο που μεταγράφονται την αθλητική τους ικανότητα έτσι ώστε να μην διαθέτη αξιόλογη ομάδα το προκείμενο σωματείο.
Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή την απάντηση είχα εισπράξει εγώ προσωπικά από τους κ. Λούτα και Ρυσσάκη όταν σε μια απέλπιδα προσπάθεια μου να τους πείσω να μην κρατήσουν τα δελτία και αν το κάνουν γιατί θα το κάνουν, μου απάντησαν, «εφόσον ο νόμος μας το επιτρέπει θα το κάνουμε και μάλιστα για όσο χρονικό διάστημα μας το επιτρέπει έτσι ώστε να έχει ο ΟΜΗ2005 ελπίδες πρόκρισης στο πανελλήνιο»

Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί 22 άνθρωποι θέλησαν να φύγουν από τον ΟΜΗ2005 δεν έχετε παρά να τους ρωτήσετε ένα προς ένα.
Εγώ πάντως Μαριάννα μου έφυγα διότι δεν υπήρχαν δημοκρατικές διαδικασίες στην λειτουργία του Δ.Σ. και κατά συνέπεια του συλλόγου, οι απόψεις μου και οι ιδέες μου απείχαν παρασάγγας από την νοοτροπία αυτή. Δεν ήθελα να βρίσκομε σε έναν σωματείο που κάποιοι με το έτσι θέλω θα καθόριζαν κατά το δοκούν και το μικροσυμφέρον τους τα συλλογικά,(για περισσότερες διευκρινήσεις είμαι στην διάθεσή σου-σας σύμφωνα και με τα πρακτικά του συλλόγου σας να σου δείξω τι εννοώ)

Νομίζω λοιπόν ότι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα αυτό, εξάλλου εσύ και οι υπόλοιποι που φωνάζετε περί διάλυσης, αποστατών κ.λ.π. πριν 3 χρόνια φύγατε από τον IBC με το ίδιο δημοκρατικό δικαίωμα νομίζω.. Δεν βλέπω λοιπόν τι είναι αυτό που όλη η Ελλάδα, επώνυμη και ανώνυμη, γράφοντες και μη σ αυτό το forum δεν έχουν καταλάβει, δεν σας έχουν ρωτήσει, δεν έχουν πληροφορηθεί; Πες τε τους λοιπόν, απαντήστε τους και δικαιολογήστε τους τα αδικαιολόγητα.

Για άλλη μια φορά ζητώ να καταλάβετε(βουμε) όλοι μας ότι αυτό το αναθεματισμένο είναι ένα χόμπι να περνάμε καλά και όχι να βγάζουμε τα μάτια μας, όχι να βρίζουμε και να προσβάλουμε προσωπικότητες μόνο και μόνο για να πάρουμε (νομίζουμε) έναν πόντο στον κοινωνικό μας περίγυρο.
Γιατί τα χρήματα που ξοδεύετε για δικαστήρια, παραστάσεις κ.λπ. δεν τα χρησιμοποιείτε στην ανάπτυξη του συλλόγου σας; Ξοδεύεστε για να εισπράξετε τι;

Φτάνει ρε παιδιαά!!!!!!!!!!!!!!

Με εκτίμηση
Αρτέμης Αρτεμάκης

Υ.Γ.1ον Ο ΟΜΗ2005 προκειμένου να αποδεσμεύσει τα δελτία των 18(αθλητών) εισέπραξε συνδρομές από τους 22(αθλητές) μέχρι και 31/12/08. Και λέω αθλητές γιατί: Το δημοκρατικό Δ.Σ. του ΟΜΗ2005 όταν ζήτησαν αποχώρηση οι 22 προκειμένου να κάνει Γ.Σ. και εκλογές έπρεπε να έχει απαρτία.
Διαγράφει λοιπόν από μέλη του τους 22 και τους κρατάει μόνο σαν αθλητές, μετά απ αυτό και αφού κάνουν εκλογές με τον μισό σύλλογο μας ζητάνε προκειμένου να μας αποδεσμεύσουν να πληρώσουμε συνδρομές (σαν μέλη) μέχρι και τέλος του 2008.
Ποιος νόμος το επιτρέπει αυτό κύριοι;
Μήπως σας καταγγείλαμε σε κανένα Πρωτοδικείο ή ΑΣΕΑΔ ή δεν ξέρω που αλλού;
Όχι βέβαια, σας αφήσαμε να δούμε που φτάνει το φιλότιμο σας και να που φτάνει...

Υ.Γ. για τις γενικευμένες και ακραίες τοποθετήσεις γραφόντων, τύπου είστε ξευτίλες, φανέλες για καρναβάλια, Κρητικοί.. που δεν ξέρω τι είναι, τις αποδοκιμάζω και καλά θα είναι να κρατάμε ένα επίπεδο.
Διότι ένας σύλλογος ή ένας τόπος δεν χαρακτηρίζονται από τις πράξεις των ολίγων.
Βέβαια οφείλουμε όλοι τις λάθος πράξεις των ολίγων να τις αποδοκιμάζουμε και όχι να ταυτιζόμαστε με αυτές γιατί τότε γενικεύεται το πράγμα και οι συνέπειες γνωστές..."

-----------

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το έχασε το φιλότιμο να το βρουν αυτοί ρε φίλε, εδώ όλοι τους έχουν ξεφωνίσει και αυτοί νομίζουν ότι τους επιφημούν. Που μυαλό, που φιλότιμο…..?

Ανώνυμος είπε...

den ksero ta prosopa tis diamaxis ma nomizw oti then tha eprepe na briskonte sto xoro pia. tosa sas exoyn soyri den ntrepeste den exete tsipa panw sas? exete eytelisei to bowling stin Kriti, 10fores ntropi sas!