Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση-Eκλογές MBC

Σύγκλειση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου μας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση όπως ορίζει το καταστατικό που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 πμ. στην αίθουσα του Iraklion Bowling Center στην Εθν. Αντιστάσεως στο Ηράκλειο.
Συγχρόνως με την Γ. Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες εκλογές για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα είναι:

 Οικονομικός απολογισμός
 Συζήτηση-προτάσεις για την περεταίρω ανάπτυξη του συλλόγου.
 Εκλογές νέου Διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής.



Ηράκλειο 9 Ιουνίου 2009

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος ------------------------------Ο Γ. Γραμματέας
Αρτέμιος Αρτεμάκης ------------------Φανούριος Βασιλάκης


Όσα από τα μέλη θελήσουν να βάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. ή στην ελεγκτική επιτροπή να το δηλώσουν πρίν τις 26 Ιουνίου 2009 στο Δ.Σ. ή να εγγραφούν στην λίστα που έχει αναρτηθεί στο Iraklion Bowling Club.
«Για την εκλογή των επτά (7) μελών του Δ.Σ. και τριών (3) αναπληρωματικών, καθώς και των τριών (3) μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής και των δύο (2) αναπληρωματικών, σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο και το καταστατικό του συλλόγου δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του σωματείου μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την εγγραφή τους, εκτός από τα ιδρυτικά μέλη που έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι από της νομίμου συστάσεως του σωματείου. Όσοι είναι αθλητές μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα εάν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35ο) έτος της ηλικίας τους ή εάν έχει παρέλθει ένα (1) τουλάχιστον έτος μετά την τελευταία συμμετοχή τους σε επίσημο αθλητικό αγώνα και δεν συνεχίζουν να είναι αθλητές».
Παρακαλείστε όλοι σας να συμμετάσχετε στην Γ. Συνέλευση.