Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Έλαβε τέλος ο 2ος περιφερειακός Β&C bowlers

Ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία ο 2ος περιφερειακός Β&C bowlers στο Cretan Strikers Bowling στο Ηράκλειο. Η συμμετοχή ήταν καθολική και το επίπεδο υψηλό να συγχαρούμε τους πρώτους Τσακίτη Άννα του IBC και Δαφνομήλη Ιωάννη πάλι του IBC που θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που 2 αθλητές τους κατέλαβαν τις 2 πρωτιές.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Οι φωτογραφίες της διοργάνωσης

Αξίζει να αναφερθούμε στον πρόεδρο της ΕΟΜ κο. Αλέξανδρου Τζούνη που με την παρουσία του τίμησε αυτό τον πρώτο περιφερειακό γύρο της Κρήτης με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει πιλοτικά με επόμενους γύρους (ο επόμενος θα γίνει στο Planet των Χανίων στις 12/12/08) μέχρι να καθιερωθούν μόνιμα για το νησί μας.
Είναι λοιπόν στο χέρι των συλλόγων της Κρήτης να πραγματοποιηθεί αυτό με την καθολική στήριξή όλων και την ευπρεπή παρουσία μας. Ακόμα να συγχαρούμε τον ενωτικό λόγο του κου. Τζούνη, που αν και πικραμένος όπως ο ίδιος δήλωσε από την συμπεριφορά κάποιων, ζήτησε την σύμπνοια όλων για ένα καλύτερο αύριο στο Bowling, χωρίς αντιπαλότητες και προσωπικές διαμάχες, παρά με ευγενή συναγωνισμό στους διαδρόμους και μόνο.
Ακόμα ανέφερε και την σκέψη για περιφερειακή επιτροπή Κρήτης, καλό θα ήταν όλοι μας να το σκεφτούμε και να αρχίσουμε διασυλλογικά να το επεξεργαζόμαστε βάζοντας βραχυπρόθεσμα τις βάσεις για κάτι τέτοιο που θα ήταν καλό για το Bowling στο νησί μας.

Καλή μας συνέχεια!