Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Β Εθνική Ανδρών Προκριματικά...

Την Κυριακή 11/1/09 ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση της Β΄ εθνικής ανδρών με το πλέον θετικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο μας μα και της Κρήτης, αφού 2 απ τους 5 συλλόγους της προκρίθηκαν για τα τελικά της ανόδου στην Α΄ κατηγορία.


_________________H ομάδα ΜΒC_________________


Ο σύλλογός μας λοιπόν τερμάτισε πρώτος στον όμιλο που αγωνιζόταν όπως και πανελληνίως αφού πέτυχε τις περισσότερες κορίνες των προκριματικών. Δύο δε από τους αθλητές μας τερμάτισαν στην πρώτη τριάδα του συνόλου κορινών πανελληνίως, ο μεν Φωτάκης Σταύρος συγκέντρωσε 2.516 κο. και πήρε την 1η θέση και ο γιός, Φωτάκης Αντώνης κατέλαβε την 3η με 2.494 κο.


Πριν αναφερθούμε στους υπολοίπους αθλητές μας και λοιπούς που βοήθησαν σ αυτόν το θρίαμβο θα θέλαμε να συγχαρούμε εκ μέρους όλων τα παιδιά του συλλόγου του IBC που κι αυτοί με την σειρά τους πάλεψαν για την πρόκριση και μάλιστα από την 6η θέση που βρισκόταν την πρώτη μέρα, αναρριχήθηκαν στην πρώτη, τερματίζοντας μάλιστα και σ αυτήν.
Μπράβο σας παιδιά και καλή αντάμωση στην Λάρισα!


Οι άλλοι σύλλογοι του νησιού μας το πάλεψαν μα δεν φάνηκαν τυχεροί σε αυτή τους την προσπάθεια, ξεχώρισε δε η ομάδα του ΟΜΗ 2005 που αγωνιζόταν στον ίδιο όμιλο με τον IBC και παρότι την πρώτη μέρα και για το μισό της δεύτερης προηγούταν των υπολοίπων δεν άντεξε στην πίεση και τερμάτισε στην έχτη θέση.


Επιστρέφοντας στον ΜBC και στους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτήν την πρόκριση οφείλουμε να συγχαρούμε τα άτομα που αποτέλεσαν την ομάδα ένα προς ένα:

Φωτάκης Σταύρος(209,67Μ.Ο) και Αντώνης(207,83Μ.Ο) που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την συνδρομή τους και την απόδοσή τους, τον Γεωργακάκη τον Παύλο(196,27Μ.Ο) που αν και τραυματίας έσφιξε τα δόντια του την δεύτερη μέρα παίζοντας με παυσίπονα έκανε σπουδαία παιχνίδια, τον Σαββάκη τον Ζαχάρη(189,17Μ.Ο) που τον κατεβάσαμε από τα χιόνια του Καϊμάκ Τσαλάν (που διατηρεί επιχείρηση) να αγωνισθεί κουρασμένος και καταπονημένος μα σταθερός στυλοβάτης της ομάδας.

Ο Γαλινάκης ο Βαγγέλης, το κρυφό χαρτί, έκανε 192,70 Μ.Ο σε 10 παιχνίδια στηρίζοντας την ομάδα σε οποιαδήποτε πίεση κι αν δέχτηκε, τέλος την ομάδα συμπλήρωσε η συμμετοχή του νέου μας αθλητή Κρανιωτάκη Γιώργου που σε κάποια κρίσιμα σημεία αντικατέστησε τους κουρασμένους συμπαίκτες του.
Την θέση της ψυχής της ομάδας κατέλαβαν ολοκληρωτικά Ο Κώστας Ευαγγέλου(από κει που βρισκόταν) με τον Δημήτρη τον Ψαράκη στο τιμόνι της ομάδας διευθύνοντάς την με περίσσια μαεστρία μετατρέποντάς την κυριολεχτικά σε έναν παίχτη των 197,35 Μ.Ο κορινών στα 60 παιχνίδια!


Το μεγάλο μπράβο δικαιούνται όμως τα μέλη/αθλητές του συλλόγου μας που ακολούθησαν την αποστολή τις τρεις αυτές ημέρες στηρίζοντάς την ψυχολογικά και ουσιαστικά.
Μπράβο παιδιά και καλή μας συνέχεια στην Λάρισα!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των των ομάδων ανά όμιλο σε όλη την Ελλάδα.


Οι φωτογραφίες της αποστολής