Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

B Εθνική Ανδρών 2009-τελικά...

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009 οι αγώνες Β΄ Εθνικής κατηγορίας που πραγματοποιήθηκαν στο STRIKE BOWL στη Λάρισα. Οι τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν στην Α΄ Κατηγορία είναι κατά σειρά κατάταξης: Μέγας Αλέξανδρος , Λαμία , stadium Κομοτηνής , stadium Ίλιον.
Η ομάδα μας κατέλαβε την 7η θέση παρουσιάζοντας μια καλύτερη εικόνα την δεύτερη μέρα των αγώνων σε αντίθεση με την πρώτη, που η αγωνιστική της παρουσία ήταν πολύ μέτρια ακόμη και απέναντι σε ομάδες που δεν την πίεσαν καθόλου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί και η διαδρομή προς την άνοδο να μην γίνει εφικτή. Το γεγονός αυτό δεν στάθηκε όμως αιτία για να μην περάσουμε καλά και να μην διασκεδάσουμε τον αγώνα μας αλλά και έξω από αυτό. Στο σημείο αυτό το Δ.Σ του συλλόγου θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει καταρχάς την ομάδα των "8" αλλά και όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, συνοδούς, φίλους αλλά και αυτούς που βρέθηκαν εκεί και μας χειροκρότησαν.
Δυστυχώς για το κρητικό μπόουλινγκ ούτε η ομάδα του IBC κατόρθωσε να προκριθεί ,παρουσιάζοντας μια αγωνιστική εικόνα παρόμοια με τη δικιά μας.
Μπορεί να χάθηκε μια νίκη όχι όμως και η μάχη.. και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε ενωμένοι και πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε την πρόκριση...............
-Τα αποτελέσματα αναλυτικά